Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevande....

 

 

Mjukt

Oändligt mjukt

lätt som en fjäder

 

stryker med varsamma

sökande fingrar

över naken  hud

 

Trevande

försiktigt

nyfikna

händer på

upptäcktsfärd

......

 

Läppar som möts

först flyktigt

smakar

provar

 

Sedan hungrigt

vill ha

mer 

 

Två utsvultna kroppar 

förenas

Sammansmälter till

ett

 

Enkel kemi

men resultatet

ren magi 





Fri vers av nettizen
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-01-19 09:06



Bookmark and Share


  Arte
vackert ohh man blir så kär :)
2007-01-21

  Söder
Hrm... här sitter jag på jobbet och vet inte var jag ska ta vägen, när jag läser dessa ord... jag får nog stänga av datorn och läsa om kvantprinciper istället... *puh*
2007-01-19

    sunnanvind
jättefin o ömsint...Härlig!
2007-01-19

  Lillasyster F
Oj, den var fin!
Den rymmer så mycket kärlek...
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen