Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill somna hos dig

 

 

 

Jag vill somna bredvid dig inatt

vill känna dig nära

dina armar

som omsluter mig

med värme

trygghet

omtanke.....

 

 

Jag vill somna bredvid dig inatt

efter vacker älskog

nöjd

tillfredsställd

lycklig

 

 

Jag vill somna bredvid dig inatt

och när jag vaknar

vill jag vakna av

dina händer

som försiktigt

 

väcker mig

till liv...... 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-01-19 09:57



Bookmark and Share


  Söder
Så fint... en härlig känsla att få göra... blir varm av din dikt...
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen