Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte bara svart under mina ögonlock, om du förstår vad jag menar med det.

Jag vänder mig om, sakta, sakta. Sakta, sakta.
Jag lutar mig bakot, sakta, sakta. Sakta, sakta.
Jag blunar länge, tänker på alla ord jag vill säga,
Allt jag ser under mina ögonlock, om du var här.
Mitt blommig glas på mitt blåa skrivbord.
Tomt, som jag. Ensamt, som jag.
Mitt genomskindliga nagelack är lika genomskinligt
Som jag vill vara ibland. Som jag är ibland.
Ensam här. Ensam någon annan stans.
Inte ensam här. Inte ensam någon annan stans.




Fri vers av Ylwa Moon
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-01-19 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET