Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxans galna fredag

 

 

Så var det fredag igen tänkte häxan med en suck

Kanske man kunde tjuvlåna bondens truck

Göra långa och runda vetefälts-cirklar

så tror folk att ett ufo där stått startklar 

 

Eller ruska om i höladan och bjuda hönsen på fest

och låta räven bli hedersgäst

Kanske kunde man på äggen måla gubbar

så tror tuppen att hönsen varit med andra snubbar

 

Eller hälla karamellfärg i kornas ho

mjölken bli blå och tjuren känner sig lite macho

Göra tuppkam i hästens man

och trassla in fåren i bondmoras garn

 

Kanske ringa i kyrkans klocka

Så folk på torget sig skocka

Alla undrar vad som står på

föga anar de som vanligt då

att det bara är häxan som tråkigt har

och vill få lite fart på folk alla dar

 

Men.... kanske kunde man låta folket vara

denna fredag kan de sig få klara

Men kanske inte ändå.......

häxan tänkte så tårna blev blå

 

Lite spratt kan de gott tåla

tänkte hon när hon hatten fastnåla

Tog kvasten i handen, klappade katten

och svishade ut i fredagsnatten 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-01-19 18:27



Bookmark and Share


  Söder
Och där svishade hon förbi... Så, häxan är i farten...*ler*
2007-01-19

  Lilla My* VIP
Det är roligt när du ruskar om i höladan
o lånar grannens truck**:)
Sagolikt roligt att läsa som alltid!!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen