Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt slag

 

Att bli kär

är som att

försätta sig själv

ur funktion

 

Alla

varningsklockorna

stängs av

Sunt förnuft

byts ut mot

rosa

dunkuddar

 

Och marken

man går

förvandlas till

fluffiga moln

 

Inte undra på att smällen blir

så hård då när man

kommer ner på jorden igen 

 

:) 




Fri vers av nettizen
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-01-19 18:40



Bookmark and Share


  Thommy
Ja, det var lika sant som det var skrivet *skrattar*
2007-01-19

    Lindizz
Grymt bra skrivet ...du har så rätt!!
2007-01-19

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra skrivet!
2007-01-19

  Lilla My* VIP
På kornet så jäkla rätt!!
Tyvärr måste man väl tillägga**
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen