Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så inne med Nu nu

det är bara synd att det är så kostsamt
hela det förflutna och framtiden




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-01-19 18:54



Bookmark and Share


  Arwen
smart!
2007-01-31

  Albert
du har sååå rätt

kanske man skulle börja leva i det förflutna istället igen
eller kanske bara i framtiden
det skulle nog jag behöva
2007-01-27

  Åsa Gustavsson VIP
Och nu blir så snart då...
Vacker kortis!
2007-01-19

  Rachel Roth
nu är från stund till stund....
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth