Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsmyg

 

 

Tyst i natten

tassar fram

 

Smidigt som katten

 

Ler....

 

Fortsätter vandringen

Trevar med smidiga

händer

mot ett

specifikt mål

 

Finner....

 

Mmmmmm.......

 

;) 




Fri vers av nettizen
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-01-19 21:03



Bookmark and Share


    Lindizz
bra, det får mig som läsare att bli nyfiken på vad....bra avslut!!
2007-01-19

  Söder
Och så fick vi inte veta mer... hm! :(
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen