Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

 

Ömt

stryker jag med

fingret

längs ditt ansikte

följer konturerna

de vackra

linjerna

den mjuka

munnen....

 

Känner en obeskrivlig

glädje

över att få vara en del

av ditt liv

Känner mig

utvald....

 

Det tråkiga är  att

det vackra ansiktet bara

är ett foto

Men bättre än inget....

 

Saknar dig just nu

ikväll

Tänk om du hade varit

här nu...

 

Tittar på den vackre mannen

på bilden

Det är Du...

Just nu,får jag nöja mig med

fotot

Men bara just nu

 för stunden

 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-01-19 23:56



Bookmark and Share


  Söder
Vackert skrivet om längtan och saknad...och då kan det vara skönt att ha ett foto...
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen