Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannade tunga mässingshandtag

 

denna ovetande svarslösa tillståndssituation

gnager flitigt sönder mitt inre välmående

jag skymtar framtidens ekdörr

 

precis där...

 

men mässingshandtaget är borta

och det ligger inte i mina händer

 

bakom ekdörren finns svaren

på frågan, som är sammanhanget

men mässingshandtaget är borta

ligger i någon annans händer

och skaver små sår

 

det är så förbannat tungt

det där handtaget

 

till dörren

som gömmer...




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-01-20 21:37



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Mycket intressant, måste jag säga, att både veta hur omedvetna vi är om framtiden, egen eller vår, och att ha ett privilegium att känna till den...
"ligger i någon annans händer

och skaver små sår



det är så förbannat tungt det där handtaget"

ordet "ekdörr"... så bra!
2007-01-21

  Micael Axelsson
Ohh... man kan känna den starka lusten, av att se, vad det är som gömmer sig bakom den tunga ekdörren... ett svar på någon inre ställd fråga, en längtan kanske... och man letar förbrilt efter det där nedrans mässingshandtaget... men inser att det kanske ligger där, på andra sidan.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg