Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödens spegel

Låt mig få stegra mig i dig
förlora mig i ditt skugglika väsen

Bortom kullen står solen röd
skrattande åt våra barnsliga lekar

Du synar mig i glöden
Jag är ett tygstycke i skirt material

Regla dörren
Tusentals främlingar väntar
solen banar sig väg genom deras gestalter

Brasan brinner svagt nu
du lämnar mig i dess kvarlevor
Beskyller mitt val
att brinna




Fri vers av Påfågelfjäder
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-01-21 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Påfågelfjäder