Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få älska dig?

Jag önskar. Och jag vill. Inte känna så vackra känslor för något jag inte har. Jag vet när du sover, jag vet när du ler. Jag vet hur du andas, jag vet hur du älskar.
Jag vet att mitt hjärta gråter just nu. Mitt hjärta värker när jag skrattar, när jag ler. Under mina ögonlock bränner tårarna som vägrar att sippra. Tårar för dig. Varför kunde jag inte släppa dig som alla andra. Alla andra som kysst mig. Som har saknat mig.
Snälla, bara en gång till. Bara säg något, så att jag får veta hur det är. Jag saknar dig i hela själen. I mitt hjärta. På riktigt.




Fri vers av Fashioneditor
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-21 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fashioneditor
Fashioneditor