Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlider

Det är bara en tidsfråga innan jag försvinner.




Fri vers av Fashioneditor
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-02-24 22:10



Bookmark and Share


    Autumngirl
tänk på oss som blir kvar
2007-02-25

    eva m h
Det har du rätt i!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fashioneditor
Fashioneditor