Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömliga människa jag hatar

Jag förstår inte, hur någon som sårar en människa så djupt och så många gånger fortfarande kan gå balansgång på ens hjärtkant. Inte för att jag älskade dig. Nej, gud nej. Jag var bara så fruktansvärt kär i dig. Ibland kan det vara värre.
Du, med ett ord, fick mig att glömma allt annat och hata dig. Du, får mig att må värre. Utan stolthet eller vetskap skulle jag kasta mig i dina armar och kyssa dig för evigt. Men jag vet, att om jag gör det faller jag lika hårt och djupt igen. Hårdare än förut. Du lade en bom för mina känslor. För att säkert veta att jag inte kan sluta tänka på dig. Och därför hatar jag dig.




Fri vers av Fashioneditor
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:02



Bookmark and Share


  Lady_A
Hoppsan, har du levt mitt liv de senaste månaderna?! Precis (fans jävlar i helvete) sådär är det... Och vem hjälper det att man bränner upp visitkort, när dom ändå bara bränns in i minnet...
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fashioneditor
Fashioneditor