Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte sluta tänka på dig. Inte nu, inte ikväll, inte imorgon.
JAG VILL ATT DU GÅR NU!




Fri vers av Fashioneditor
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-02-16 17:18



Bookmark and Share


  Lady_A
Och ändå är det svåraste som finns att försöka radera, när man ändå minns... Enkel, men träffsäker
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fashioneditor
Fashioneditor