Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna

Att känna är härligt
Jag känner mycket
just nu.
Känslor som pirrar i
min mage.
Jag tänker:\" Är det
nån som tar emot mina känslor?\"

Känna kan ju också va att man känner
Det här är rätt eller det här är fel.
Bara man känner så
vet man att man lever.




Fri vers av mjuk
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-22 23:11



Bookmark and Share


    Lotteri
Hallå!
Eller hur skriver man? Jag har sett, att du har observerat mina texter. Valt att lägga ett omdömme...Jag väljer att säga tack!!!


Vänligen
Lotteri
2009-12-14

  Anna Liljestrand
vad fint och innerligt!!
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk