Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Musik för mej är livet och alla sidor det innehåller.
Tänk dej en violin som smeker fram toner och
du får känslan av nått skört,eller en oboe som låter
lite sorglig eller vemodig.
Trumpeten är den som vet vad den vill,och basfiolen är den som
säger till om nått är fel.
Saxofonen är lite erotiskt kittlande fagotten är den gamle mannen
som går sin vanliga promenad.Munharmonikan eller munspelet är lite fundersamt klurig och trombonen får en och skratta med sina
utdragna toner.




Fri vers av mjuk
Läst 567 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-22 23:18



Bookmark and Share


  W.Riter
Så här skulle jag vilja förklara min kärlek till instrumenten. Kul text, den gillar jag.:-)
2006-10-01

  Anna Liljestrand
Vad fin.. man kan se de framför sig, mycket bildlig! vad duktig du är!
2005-01-22

  karenina VIP
liknelse! kan höra de olika instrumenten spela sina toner.
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk