Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga älska igen

 

 

Hon sitter i gräset

har väntat på honom

Hon är glad att han är där

 

men hon är lite rädd också

har blivit så bränd

ärren har visserligen läkt

men minnena bränner

fortfarande

 

Varsamt, oändligt varsamt

närmar han sig henne....

Han känner hennes rädsla

och lugnar henne med sin

försiktighet

 

Hon är rädd för att älska igen

rädd att bli sårad

Hon vet

att om hon ger

efter för lustarna nu

så släpper hon också på 

spärrarna till hennes

inre kärna

hon blir sårbar 


han har väntat länge

på henne

 

Nu är väntan över 

 

Långsamt närmar sig hans läppar hennes

mjukt nuddar de varandra

han biter lite mjukt i hennes

underläpp

eggar

Han kysser henne

först ömt

sedan lite hungrigare

när han känner att hon svarar

 

Ömt stryker han med handen över

hennes axel

linnet glider ner lite

Hon känner hur det pirrar

i hela kroppen

Hur hela hon skriker

att hon är redo trots allt

 

Och hon vågar äntligen

ge sig hän

och älska igen 

 




Fri vers av nettizen
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-01-21 22:02



Bookmark and Share


    Elie
jättefin dikt som nog många kan känna igen sig i. bra!
2007-02-04

    sunnanvind
Åtekom hit för det var så vackert...
2007-01-22

    sunnanvind
KÄRLEK!
2007-01-21

    Lindizz
oj så fint skrivet...om att våga älska...
2007-01-21

  Söder
Vackra scener målas upp och fina känslor om att våga släppa in kärleken, som för oss alla är så viktig...Bra!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen