Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kyss


En kyss är något vackert
så mycket mer än bara romantik
så mycket mer än en våg av känslosvall
så ordlöst kysser vi varandra
att man förstår dess mening

En kyss är något intimt
så mycket mer än bara värme
så mycket mer än bara närhet i behovslösheten
så förlamande kysser vi varandra
att man känner dess krafter
dess tyngd

En kyss är något vackert
som vi skapar
när talet från våra hjärtan
och sinnen försvann
och orden blev överflödiga
i flyktens kyss




Fri vers av Malin Johansson
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-01-23 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.