Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på miraklet

 

 

Vill bara du ska veta

att du blivit viktig för mig

Blir alltid lika strålande glad

när jag hör nåt från dig

 

Du är som en stor sol på min himmel

Urskiljer dig lätt ifrån folkets vimmel

 

Du är otroligt fin

känner därför en viss smärta

djupt inne i mitt hjärta

sorg över att du aldrig kommer bli min

 

Men det är väl en del av livets gåta

och jag är inte känd för att över spilld

mjölk gråta

 

Och ännu ett tag kan jag unna mig att

behålla min fantasi

den jag har om att det kunde bli vi

Du är onekligen det vackraste jag sett

och va tusan, konstigare under har ju skett

Så kanske ändå......

fortsätter därför i drömmen gå

 

Du och jag på en sommaräng....

liggandes på en blomstersäng

Den drömmen gillar jag

kanske blir den sann en dag

 

trots allt....




Fri vers av nettizen
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-01-22 06:40



Bookmark and Share


    Lindizz
åh va fin...
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen