Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bild av oss

Du kastar dig över mig, kysser mig hungrigt och får av mig kläderna redan i hallen. Morgonen efter äter vi frukost i sängen och läser tidningen länge.

Vi promenerar i den djupa snön som lyser upp naturen och fåglarna svävar över sjön på den vita himlen. Dricker kaffe ur termos och är tysta. Alldeles lugna inuti.

Allting är ofarligt och du är nära var du än är. Tryggheten omsluter mig och jag är helt närvarande. Min yrsel är äntligen borta och jag har landat.

Det är vår fast januari och ljuset har kommit tillbaka i våra liv. Ensamhetens mörker har skingrats. Dina ögon lyser när du ser på mig.

Vi som alltid stöttat andra och gett av oss själva får vila hos varandra och hämta ny kraft. Våra möten är kravlösa och enkla.

Om vi skulle dö i morgon har vi åtminstone levt fullt ut i dag.















Övriga genrer av JML
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-01-22 11:13



Bookmark and Share


    Jennie1127
åh så fin!!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply