Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen men inte glömd

Du sa aldrig farväl

Du bara försvann

Kvar är min undran, min oro, min längtan

Jag väntade länge

Tiden gick

 

Jag inser att Du

inte kunde svara

Du var i sorg, smärta, ovisshet och ändå

hoppet fanns där

Det finns kvar

 

Du återvänder snart

då är det som det var

Helt orört, oskadat, oförstört och livfullt

Kärleken överlever

Den klarar allting

 

 

 

 

 




Fri vers av JML
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-10-27 10:54



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättebra skrivet, kram
2006-10-27

  Fredrik Stillesjö
Hej JML!

En trösterik dikt. Någon lämnar utan att förklara, men kommer åter, styrkt. Kanske en älskad, kanske våren? Fin dikt som jag gillar att läsa. Hälsar Fredrik
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply