Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan i ett sista andetag...


Livsverk


En djup suck
och livet var
slut


Han som levt, älskat
och drömt

om livet som
det var...






Fri vers av Gawain
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-01-22 12:38



Bookmark and Share


  nettizen
Ja... att få dra sin sista suck och känna sig nöjd med det man åstadkommit och upplevt....
Fin....
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain