Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pegasus 9

Din tillit är som snöfall en julidag
det lika sällan sker,som det ligger kvar
som när det likväl ändå händer;
juli månad möter med en käftsmäll

Och känsligt korn av mönster förångas lätt
men korn av känsligt mönster har ochså du;
vill ändå se det vackra hända
vidsträckta barmarker vinterlika




Fri vers av BetweenTheLines
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-22 15:47



Bookmark and Share


  Mackan
härlig text
tillit är livsnödvändigt
men jävligt svårt att äga
rädslan att den ska försvinna tror jag är
en stor bidragande orsak till att man inte känner tillit tilll andra

vill ändå se det vackra hända
vidsträckta barmarker vinterlika

underbar formulering
2007-04-30

    Anderss
Ja tilliten är paradoxal...
Tack för inspiration.


Anderss
2007-02-07

  Arwen
Du skriver konstverk som jag vill betrakta och tolka länge och från flera vinklar.
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines