Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggmålning (där solskenet brukade falla)

När skuggorna målar scenerna
där solskenet brukade falla
ska mina drömmar hålla mig varm
Jag ska vara ett med skuggorna
Du ska vara solskenet som brukade falla




Fri vers av Tim Sterner
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-01-23 14:38



Bookmark and Share


  josefina
underbart vacker!
2005-01-23

  Ola Rydberg
Suverän
och målande
2005-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner