Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopi

 

 

I en perfekt värld

skulle vi människor ha funnit

 

förståelse

 

Genom förståelsen skulle vi ha hunnit

 

tänka

 

Och genom tänka först och handla sedan

skulle vi ha vunnit

 

harmoni

 

I en perfekt värld skulle vi ha förståelse för varandra och

tänka individuellt

och genom att ha det i åtanke skulle vi ha handlat

därefter och inte sett allt som generellt

Och med förståelse för individen så ökar respekten och

medkänslan och därmed skapas.....

 

Harmoni 




Fri vers av nettizen
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-22 21:27



Bookmark and Share


  Gravitation
Så skönt
2008-09-05

  Söder
Fina tankar...harmoni...mmm...Bra!
2007-01-22

  Thommy
Kloka tankar, att inte den första politikern kom på det där, tänk om alla tänkte sådär vilken vacker värld vi skulle lev i. Som Gandhi sa att det räcker att en tänker en tanke som han ger till en annan osv osv
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen