Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt naturligt

 

 

Vatten som rör sig

magiskt bara

det

 

Två vågor som möts

 

Rullar mot varandra

först sakta

sedan...... 

de börjar

resa

sig

 

Redo att omfamna varandra

 

Kolliderar

 

Slänger sig ner...

 

Skapar en liten virvel där i det stora blå

rullar så sakta ifrån varandra

bara för att göra sig redo

att mötas på nytt 

*********

******

***




Fri vers av nettizen
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-01-23 06:35



Bookmark and Share


  Söder
Mysig dikt. Vattenrörelser är härligt. Känns så mjukt...
2007-01-23

    sunnanvind
Vilken härlig!!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen