Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att lyssna till livet.....


Lyssna till evigheten

Mitt hjärta lyssnar till evigheten

Min själ den hör och tar till sig det minsta av energier

Under den nakna sanningen sitter vi där och studerar alla hemligheterna

Solen reser sig på himlen för oss,

i vårt hjärta och själ finns redan svaren och det omfamnande varma

Valet är vårt, att leva i frihet, att finnas i nuet,

vad är det vi inte förstår?

Vi vet svaret så varför gör vi inte det som är bäst??

Att bara vara oss själva.........



(Lars Hedlin 2007-01-23)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 564 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-23 11:35



Bookmark and Share


  anits VIP
väldigt bra skrivet
om att vara sig själv
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin