Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreviga



Du ristade in våra namn



i mitt hjärta




förevigade det i barken på ett träd




du skrev det med stjärnor i himlen

förevigade det i universums stoft




ristade det i havets botten

förevigade det i allt vatten som omger oss





du ropade ut det i luften

förevigade det i syret vi andas





du lever i mig så länge jag finns...




Övriga genrer av Spune-mi
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-01-23 12:51



Bookmark and Share


    Jennie1127
fintfintfint! :)
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi