Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dö för en vän

Det svåraste är inte att dö för en vän...

utan att hitta en värd att dö för!




Övriga genrer av iamsomeone
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-01-23 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iamsomeone