Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle aldrig,men drogerna skulle

Jag vet att du aldrig
skulle kunna göra någon illa
men jag vet att drogerna kan

Jag vet att du aldrig
skulle kunna ljuga för någon
men jag vet att drogerna kan

Jag vet att du aldrig
har varit en egoistisk person
men jag vet att drogerna är det

Jag vet att du aldrig
skulle kunna såra eller skada någon
men jag vet att drogerna kan

Jag vet att du aldrig
skulle ta ditt eget liv
men jag vet att drogerna kunde det.




Fri vers av iamsomeone
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-23 13:17



Bookmark and Share


    EMITSTI
Starkt skrivet.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

iamsomeone