Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde vi!

Hur kunde vi släppa varandras händer
Hur kunde vi släppa blickarna och vända oss om och gå
Hur kunde vi kasta iväg allt som vi kände och känner
Hur kunde vi dela på något som alltid skulle va två?

Hur kunde vi förstöra något så fint som
tog så lång tid att skapa
Hur kunde vi bryta banden som vi svor på att aldrig kapa
Hur kunde vi förstöra dom finast orden
som vi sa varje dag
Hur kunde vi förstöra något så vackert som du och jag?

Hur kunde vi?




Fri vers av iamsomeone
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-01-23 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iamsomeone