Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vacker

Bara en blick in i dina ögon
Bara en blick och jag gråter
för du är så vacker

Bara en kyss och jag lever
Bara en kyss och jag är berädd att dö
för du är så vacker

Bara en beröring och hjärtat stannar
Bara en beröring och jag gråter
för du är så vacker

Bara ett leende och jag blir knäsvag
Bara ett leende och jag är berädd att dö
för du är så vacker.




Fri vers av iamsomeone
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-01-23 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iamsomeone