Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande ängel

Jag letade efter nått vackert

ett mirakel

som kunde bota det onda

som kunde tända ljuset i själen

som kunde få mig att älska

som kunde få mig att känna mig vacker

Då träffade jag dig

du tände ljuset i min själ

du fick mig att älska

du fick mig att känna mig vacker

Du var min
Levande ängel.




Fri vers av iamsomeone
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-01-22 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iamsomeone