Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

Det finns en vän som är mig kär
hon är i min tanke alltid så när
Jag undrar och tänker
kan det va så här
att jag med glädje
kan vara här när hon är där




Fri vers av mjuk
Läst 662 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-23 22:15



Bookmark and Share


    Söndertrasslad Malib
en väns närhet betyder mer än någonting..
otroligt underbart!
2005-03-27

  Anna Liljestrand
underfundig!!! vad fint*L*
2005-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk