Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögondrömmars existens



Att ge mig njutning
enbart så
så befångande av ögon
så djupa och klara
i stunder du ger mig

bortom verkligheten
gömmer vi oss
och enbart ögondrömmar existerar

det du gör med mig
i blickar av åtrå
låt mig få gå närmre inpå
din hud mot min hud
bränner hål på vårt skal
skörhet mot beröring
adrenalinets tunga andetag
när dina manliga händer
smeker min kropp
när du går närmre inpå




Fri vers av Malin Johansson
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-01-23 23:11



Bookmark and Share


  Frida E
..gillar denna skarpt..ska läsa fler av dina..:)
2005-01-27

  Markattan
Sensuellt och vackert, det här. "Ögondrömmar" gillar jag.
2005-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.