Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade älskling

kOM
SITT HÄR EN STUND
JAG FÖRSTÅR DIN TVIVEL
öNSKA ATT DU SLAPP KÄNNA SÅ
KOM
LÅT MIG FÅ HÅLLA OM DIG
FÖR EN STUND SÅ KANSKE DET KÄNNS BÄTTRE
ÄLSKADE ÄLSKLING
JAG FÖRSTÅR DIN TVIVEL




Fri vers av ulpa
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-01-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa