Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Människor klagar på mina drömmar, lyfter fram sina egna som änglavingar och dumpar mina åt mig. Försöker tala mig till förståndet. Vilket förstånd? Ditt eller mitt? Bara för att ni inte vågar, kanske jag gör det. Bara för att ni väljer den enklaste vägen, tar jag den krokigaste. Bara för att jag gör saker jag inte borde, behöver inte ni. Det är mina val. Varför ens bråka med mig?




Fri vers av Fashioneditor
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-01-24 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fashioneditor
Fashioneditor