Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade syster sanna


DU



Du så sorgsen och ledsen

i förfärans land



glöm ej att du mig har en hjälpande hand






Ditt skratt lika ljuvligt som änglarna i himmelen


Dock, vet jag hur det är fatt


du kämpar att dämpa eländet i dig






Livet just nu för dig är dystert men glöm ej din syster


Jag vet att det ibland blir lite mycket när allt kommer i ett stycke







Jag lovar på sikt du kommer att inse att livet det är av vikt


Nu ska du finna det du vill vinna så att du ej ska försvinna






Du min kära är mig så nära

i mitt hjärta jag dig bära



Jag finns mer än du kanske kan ana


vi är likadana




Du mitt hjärta

hoppas du ej mer smärtar

att du snart hittar dit till ditt rätta








Övriga genrer av Spune-mi
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi