Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTT




Min kropp känns som 100 år, släpar sig fram dit jag för den


Min själ känns utsliten och sargad


den hakar sig fram genom tvång och möda



Min hjärna försöker förbrilt jobba på och få fram information


känns som om den var full av virus och går väldigt trögt





Alla dessa tre skulle behöva en semester från sig själva





Kroppen skulle vilja åka på spa och reparera sig


själen skulle vilja bli kär av lyckorus och eufori


slippa känna all denna smärta





Hjärnan skulle vilja ta sig en rejäl grogg


få försvinna in i en härlig dimma


slippa tänka över huvudtaget





jag är helt enkelt trött och trött på att vara trött...




Övriga genrer av Spune-mi
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:38



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Så mycket humor i all den där tröttheten! Det lovar gott, tycker jag. Bra skrivet!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi