Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara för att Du frågade... söker jag ... platsen för ordet..


öster om lustgården



ännu medan morgonrodnaden smyckar leende läppar
.....öster om lustgården...
förnimmer vi syrsors lågmälda duraccord

drunknar långsamt i källklara stjärneögon
..... väster om Utopica
söker vi vällustens slumrande lidelser

smyckar kärlekens bindningar med äkta pärlor
.....norr om Samarkand
finner vi rosenflammor som månsilver

söderut fann vi genvägen till kärleksnästet






Fri vers av Ronny Berk
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-24 18:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, till Eden, dit
vill, vi väl alla,
då den älskade
hörs kalla, vad
gör man då, kan
man annat, än:
Bara falla****
2008-01-19

    BetweenTheLines
begåvad beskrivning indeed och en killer avslutnuing
rodnar ju nästan själv

i nyllet vill säga
2007-02-07

  Annette Andersson
Så underbar! Fin uppbyggnad och...saknar egna ord, men detta är poesi! *bokmärkt*
2007-01-24

    Lena Nilsson
Suggestivt!
2007-01-24

    Någonting
Det här är riktigt bra!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk