Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nog skrivits bättre beskrivningar i historian.


Som en krokodil.

Jag
tycker att
du
har ett
fint
kön.

Som en
krokodil

språng

söker den
upp
sitt byte.

Som en
soldat
i
givakt

väntar den

order.

Eller
kanske bara
för
att
den
passar så bra
i min
ficka.

(älskar jag den)




Fri vers av stronza
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-01-24 17:03



Bookmark and Share


  Kramiz
en av dom bästa jag läst
2005-01-29

  Markattan
Kul, rak och (h)ärlig beskrivning. Fåordig, men talande. Snyggt avslut med parentesen.
2005-01-25

  Sara Boström
Kul text med uppfriskande liknelser. Du klarar balansen;)
2005-01-24
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar