Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om människors eviga sökande , och i sin iver stannar de aldrig upp...


Stanna

Stanna upp och se dig omkring
Se yra människor dansa runt om kring
Åskådare till allting utan att se
De kommer troligtvis aldrig förstå
att vägen till sig själv aldrig är särskilt lång
Kanske får de en glimt eller två men snart iväg de måste gå
Ingen tid att stanna bara irra runt och famla i all sin yra
En bit här en bit där Nej! nu måste jag snart iväg
Sen alla frågor som sipprar förbi
Om jag var nån annan vem voro jag då??
Kanske min granne eller kanske min bror och syster eller rentav min mor??
sannigen är inte så flyktig som man tror
Vi är både vår syster och bror

(Lars Hedlin 2007-01-25)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 537 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 00:49



Bookmark and Share


  agneta pichler
intressant skrivet..
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin