Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet budskap...


Mötet

Jag möter dig en ängel
och finner att du lever inuti mig
På stjärnklara vingar bär du mig
Ett budskap viskas till min själ och mitt hjärta
Livet börjar på nytt med sina lidelser och med sina våndor
Att Våga gå igenom livets avigsidor och låta tårarna falla, låta sorgen ta tid
låta ilskan bubbla upp till ytan låta besvikelsen ta ett ruskande tag om vår själ
Det är det som är livets sanna essens sa ängeln, det är det som får oss att älska
För hur ska vi annars kunna veta vad kärlek är???

(Lars Hedlin 2007-01-25)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 573 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-01-25 00:50



Bookmark and Share


  agneta pichler

Just nu.. den här morgonen
Behövde jag läsa just dem här
Orden..

mycket vackert
och så sant..

2013-03-03

  anits VIP
Ett mycket vackert budskap
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin