Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bkvstaosarraogns

vssit är det lsugtit att det engteglien aoblsut inte selpar roll vliekn ornding man lgäger bstäokverna i, så lnäge fösrta och stsia legigr på rätt pltas!

 

 




Övriga genrer av fossie
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-01-25 02:13



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Kul liten aforism ! ;) En dator gör bara vad den programmerats för, av människan som sitter bakom skärmen. Ibland låser den sig, eller hänger upp sig. Men människan är alltid fri i sitt tänkande, så länge hon inte låter sig styras av andra. Leka är nyttigt, även i vuxen ålder. Orden får ett annat liv, en annan mening. De ordblinda är inte heller alltid så ordblinda. De ser bara verkligheten från ett annat perspektiv.
2007-01-25

  Dilsewat
Det sägs ju att det inte tar mer än några minuter att få hjärnan att vänja sig vid att läsa från höger till vänster även på svenska :)
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie