Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart igen, babe.

 

svart igen, babe

 

lås in era
pojkvänner nu
"the skanky one"
jungfru Maria
pudrar näsan

Hon kan
känna blodet
flöda
Here in the
twilight
Jungfru Maria
is at your
command
toujours Maria

alltid Maria

Det vibrerar i hennes kropp
Är det urminnes, stinkande
ilska?
Svart parfym,
Svarta trosor

Svart som stinker
 

svart igen, babe
en depraverad kvinnas
stank?

 




Fri vers av fossie
Läst 662 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-20 23:47



Bookmark and Share


  J A Nicander
Mörka rader med provokation, lust och åtrå på ett sätt som leder dig som läsare genom en möjlig förståelsen för hur en nybliven singelkvinnas vittring på livet kan sätta igång naturkrafter?
2008-03-02

  Sanchez VIP
mariaaaa :)
väldigt svart och väldigt bra skrivet
jag gillar dikten!
2008-01-21

  Bortklemad
Bra skrivet! Applåd!

Mvh Oskar
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie