Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ta på det som är.

lyssna nu.
du där inne.


ett jobb är ett jobb är ett jobb är ett jobb.
allt är allt. inget är inget.
hårt är hårt, mjukt är mjukt.
synligt syns, osynligt inte.
tillit känns bra. tvivel inte.


du är här. du är nu.


att förstå är att förstå
att inte förstå är
du där inne.

vill du lyssna nu?





Övriga genrer av fossie
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie