Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindfiller

Mindfiller
Thriller
Mindfiller
A real killer
Mindfiller
Heartdriller
Been having you on my mind lately
What can I do?
That smile you have
Those comments you make
I blush
I recall and smile
I dream and wake
I miss that company
Your are
I am
We might be
Mindfillers




Övriga genrer av Teffe
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-01-25 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teffe
Teffe