Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlar

magiska strömmar
virvlar av regnbågsfärgat kaos
förtvivlans svarta mörker
ljusglimtar och blixtar
stormar och dundrande dån
nu händer det saker




Fri vers av Teffe
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-01-25 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teffe
Teffe