Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänning

Släpande, kokande, bubblande
Hett, ångande och vansinnigt
Piskande stormar, sjudande hav
Karga klippor och öde slätter
Du är allt detta. Spänning.




Övriga genrer av Teffe
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-25 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teffe
Teffe