Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

En dag ska jag slå ihjäl min ensamhet.
Den ska begravas djupt, för att aldrig mer återuppstå.
Jag ska slita den i bitar, sprida den till Jordens alla hörn.
Ensamheten, den ska dö och dess hjärta sluta slå.
Ensamheten, som stuckit mig med alla sina törn.
Jag ska härda ut och forma en allians.
Samla mina vänner, kärlek och hat.
Jag ska finna min balans.
Du ska dö, ditt förbannade jävla rat.




Fri vers (Fri form) av Teffe
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 03:03



Bookmark and Share


  Aeonis
Du har råkat slänga in ett mellanrum i förbannade :P Jag gillar denna, fan åh, tung och vettig på samma gång ^^
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Teffe
Teffe